دعای باطل السحر مجرب , باطل سحر مجرب و قوی , روش باطل کردن طلسم و جادو , دعای ابطال طلسم و سحر , دعایی قوی و مجرب برای باطل کردن طلسم و سحر
برای باطل کردن طلسم و سحر راهها و روشهای مختلفی وجود دارد. بهترین روش برای ابطال طلسم و سحر (مکتوب باشد یا مرشوش و یا ماکول ) استفاده از آیات قرآنی (خصوصا معوذتین) برای این امر است که در مطالب قبلی به این آیات کریمه اشاره شده است. یکی از بهترین اذکار برای باطل کردن طلسم و سحر ، استفاده از آیه شریفه ذیل است: {وَلَا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَى} [طه:۶۹]. عدد تکرار این آیه شریفه ۱۳۹۴ میباشد. دعای مذکور در ذیل از قویترین و مجربترین حرزها جهت جلوگیری و درمان و باطل کردن طلسم است. فردی که این دعا را به همراه داشته باشد و یا حتی در منزل نگهداری کند، به اذن و اراده باریتعالی از طلسم و بسته شدن کارها مصون خواهد ماند..
دعابازکردن وجلوگیری ازبسته شدن بخت وگشودن بخت دختران
دعایی برای باز شدن بخت و ازدواج سريع و نيكو
دعای بخت گشایی ، دعای بازشدن بخت ، بخت گشائی سریع و مجرب ، دعایی برای گشایش بخت ، دعای بخت گشائی سریع و مجرب ، دعای گشایش بخت
مشكل باز شدن بخت و عدم استطاعت به ازدواج در تمام جوامع وجود دارد. خصوصا اينكه بسته شدن بخت و عدم توانائي به ازدواج (تعطيل الزواج) عوارض و نشانه هاي خاصي نيز بر آن مترتب نيست. در ذيل دعا و دستورالعملي بسيار مجرب و فوري و قوي براي باز شدن بخت دختران و پسراني كه با مشكل ازدواج مواجه هستند ارائه ميشود. توجه شود كه با توكل به خداوند جل جلاله و اعتقاد به موثر بودن اين دعا و ختم، ازدواجي نيكو خواهند داشت.
بين نماز عصر و نماز مغرب (قبل از نماز مغرب افضل است) هفت مرتبه سوره الشرح را قرائت كنيد:
أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ ۱ وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ ۲ الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ ۳ وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ ۴ فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ۵ إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ۶ فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ ۷ وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ
و سپس پسرها اين دعا را هفت مرتبه بخوانند:
اللهم اشرح صدور بنات حواء -اللهم يا جامع الناس في يوم لا ريب فيه – اللهم اجمع بيني وبين زوجتي اللهم ارزقني الزوجة الصالحة التي تحبها وترضى عنها.
و دخترها دعاي ذيل را هفت مرتبه بخوانند:
اللهم اشرح صدور أولاد آدم – اللهم يا جامع الناس في يوم لا ريب فيه – اللهم اجمع بيني وبين زوجي -اللهم ارزقني الرجل الصالح الذي تحبه وترضاه.
حرز را اينگونه تعريف و معني نموده اند: الحِرْزُ : الوعاء الحصينُ يُحفَظَ فيه الشيء .
و الحِرْزُ المكان المنيع يلجأُ إِليه .
در اصول كافى در مورد حرز اين چنين آمده: حرز به معناى پناهگاه و جاى محكم و استوار و دعائى كه بر كاغذ نويسند و براى دفع چشم زخم يا دفع بلا همراه خود نگهدارند آمده ، و تعويذ هم معناى شبيه حرز دارد و بـه مـعـنـاى پناه دادن نيز آمده و مقصود در اينجا چنانكه از دعاهائى كه مى آيد معلوم گـردد دعـاهـائى اسـت كـه بـا خـوانـدن يـا نـوشـتـن و همراه كردن آنها انسان از دردها و يا جانوران موذى و درندگان و ترس و ديگر چيزها در امان ماند). ابـن مـنـذر گـويد: خدمت حضرت صادق (ع ) از وحشت (ترس و اندوه از تنهائى ) يادآور شـدم فـرمود: آيا شما را آگاه نكنم به چيزى كه هرگاه آن را بگوئيد نه در شب و نه در روز از تنهائى نترسيد؟ (و آن اينست ): (((بسم اللّه و باللّه و توكلت على اللّه و انه من يـتـوكـل عـلى اللّه فـهـو حـسـبـه ان اللّه بـالغ امـرة قـد جـعـل اللّه لكـل شـى ء قـدرا، اللهـم اجعلنى فى كنفك و فى جوارك و اجعلنى فى امانك و فـى مـنـعـك ))) پـس فـرمـود: بـه مـا رسـيـده كـه مـردى سـى سال اين دعا را مى خواند و يك شب آنرا ترك كرد و همان شب او را عقرب گزيد. در روايت ديگري آمده كه حـضـرت صـادق (ع ) فـرمـود: بـگـو، (((أَعُوذُ بِعِزَّةِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِقُدْرَةِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِجَلَالِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِعَظَمَةِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِعَفْوِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِمَغْفِرَةِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِرَحْمَةِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِسُلْطَانِ اللَّهِ الَّذِي هُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ أَعُوذُ بِكَرَمِ اللَّهِ وَ أَعُوذُ بِجَمْعِ اللَّهِ مِنْ شَرِّ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ كُلِّ شَيْطَانٍ مَرِيدٍ وَ شَرِّ كُلِّ قَرِيبٍ أَوْ بَعِيدٍ أَوْ ضَعِيفٍ أَوْ شَدِيدٍ وَ مِنْ شَرِّ السَّامَّةِ وَ الْهـَامَّةِ وَ الْعـَامَّةِ وَ مـِنْ شـَرِّ كـُلِّ دَابَّةٍ صَغِيرَةٍ أَوْ كَبِيرَةٍ بِلَيْلٍ أَوْ نَهَارٍ وَ مِنْ شَرِّ فُسَّاقِ الْعَرَبِ وَ الْعَجَمِ وَ مِنْ شَرِّ فَسَقَةِ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ.))) اصول كافى جلد ۴ صفحه ۳۵۷ .
(توجه شود كه حرز مجرب و موثر فوق براي حفاظت و ايمني از جميع بليه انس و …… و پيشگيري از هرگونه سحر و طلسم است و ميتوان آنرا با گلاب و زعفران نوشت و با خود به همراه داشت.) بطور كلي معني حرز از لحاظ لغوي همان مامن و پناهنگاه است و هدف از نوشتن حرز، دفع آفات زميني و آسماني است و در واقع فلسفه انجام حرز حفاظت در برابر جميع بليه است. كتب مختلفي نيز در زمينه احراز و تعويذات از علماي گذشته موجود است و روايات فراوان نيز در زمينه تاكيد معصومين به انجام تعويذات و احراز وجود دارد. نكته مهم در نوشتن تعويذات و احراز اين است كه ادعيه و احراز زماني موثر است كه همراه با طهارت نفس باشد و پاكي ظاهري و باطني در آنها ملحوظ افتد.